Photobooth får duga när man glömmer kameran i skolan

Aaahh igår var det så galet fint ljus på kvällen så fick värsta urget att åka iväg och fota lite självporträtt så jag fixade mig och allt och så inser jag att jag glömt kameran i skolan. SUCK! Så jag tog lite bilder i Photobooth istället för det gör jag aldrig.
 
Idag har jag hunnit med optiker, skola och hansa med Tualicious. Nu ska jag väl plugga antar jag. Eller cpdansa till Beyonce, har inte bestämt mig än. BYE.
 

She's perf

21 Photochallenge - Part 8 - Strangers

Nikon D7000 + Nikkor 50 mm f.1.8

Förra veckans fotoutmaning blev ju då inte av. Hann helt enkelt inte. Men denna veckan är jag tillbaka igen, woop woop!

Andas Igen

Nikon D7000 + Sigma 70-200 mm f.2.8 På bild: Rhona, Hebbe, Rolle

Åkte ut till KBF för första gången på lääänge. Tog med kameran och telet, som jag btw, inte ens tagit upp sen det lagades. Tycker det presterade bättre än senast så det var härligt! Ännu härligare var det att pussa på lite mular, killa i ponnyluggar och bara andas lite häst igen. Gud vad jag saknar hästarna! Inte ridningen så mycket faktiskt, men att bara umgås med dem.
Det var dressyrtävling samtidigt så klickade lite bilder där också,
 

Plug In Baby

Nikon D7000 + Nikkor 50 mm f.1.8 På bild: Jag Foto: Maja S
 

Vårstädning

Som ni ser är det lite nytt utseende på le blogg. Ändrade headern lite snabbt och får finslipa det senare, för nu måste jag upp och iväg till skolan. Puss!

21 Photochallenge - Part 6 - Water

Nikon D7000 + Nikkor 50 mm f.1.8 På bild: Maja S

Ville fota i vattnet egentligen, men who has the time. Så jag svängde förbi maxi och köpte en vattenpistol, sen hem och hämta Maja och klick! Lite spionaktig photoshoot fick det bli, hehe.
 

Adore Her