Sophie

Nikon D7000 + Nikkor 50 mm f.1.8 På bild: Sophie C

Hur galet vacker är inte min vän?

It Takes A Bit More Than You To Drag Me Down

Nikon D7000 + Nikkor 50 mm f.1.8
En jobbdag väntar och så utgång med resterade karaktärer i Swagsagan. Fint är det, ha en trevlig onsdag friendos!

We Can Do It

Nikon D7000 + Nikkor 50 mm f.1.8

Hehe, gick igenom lite bilder och såg denna och tänkte direkt på den där bilden på en kvinna med uppkavlade skjortärmar och en bandanda i håret. "We can do it!" Oh yes, we can.

Use Your Fangs In My Spare Time

Nikon D7000 + Nikkor 50 mm f.1.8 På bild: Jag
 

But Oh So Scared Of You

Nikon D7000 + Nikkor 50 mm f.1.8

Vilka ord lever du efter?

 
Jag är en sucker för träffande ordspråk, motton och delar av låttexter eller dikter som bara är så träffsäkra att man trillar av stolen. Jag avundas de som har förmågan att få ner sina känslor i skrift, för det kan verkligen inte jag. Jag har försökt, men det blir bara osammanhängande och dåligt och jag har ingen symbolik alls.
 
Det känns som de flesta har snubblat över någon såndär text som liksom etsat sig fast i huvudet och som följer med en i livet. Smarta saker någon har sagt eller ett krossat hjärta som fått skriva av sig och hittat någon som förstår exakt vad den känner.
 
Jag har ett par såna ordspråk/motton/texter/whatever som fastnat i mig och som jag på ett eller annat sätt lever, eller försöker leva efter.
 
"Man har inte rätten att klaga över ett problem förrän man försökt lösa det."
Vet inte var jag hittade detta, kan vara så att jag kommit på det själv men jag gillar det. Det är ju sant egentligen. Det går lite hand i hand med att det man verkligen vill, kan man. Jag menar, om vi tar ett superytligt och rentav dumt exempel här; Man kanske klagar på att man inte är smal (som sagt, dumt exempel.) och vältränad. Men hade man verkligen velat ha de där magrutorna, ja då hade man ju fixat dem. Men nu visar det sig att man hellre ligger i soffan och äter chips och det är ju också hur nice som helst.
 
Tillbaka till ämnet. Om det är något som stör mig. Något som gör mig ledsen, arg eller som bara är ett orosmoln, så försöker jag lösa det innan jag börjar grubbla och deppa ner mig i situationen. Jag tillåter inte mig själv att vara negativ när jag faktiskt kan lösa det. Det enda som får göra mig ledsen, är sånt jag inte kan påverka. T.ex. någons död. För mig är det 100% accepabelt att vara ledsen för en sån sak, för det finns inget man kan göra åt det. Det är en hemsk och orättvis situation där man lämnas ensam kvar och det måste få svida.
 
En typisk situation som jag irriteras över att andra ofta påpekar är jobbigt är när folk inte hör av sig eller hälsar eller vad det nu kan vara. Det kan vara; "Hon hälsade inte på mig när vi såg varandra på stan, så varför ska jag hälsa på henne?". Men alltså.. Hon tänkte säkert exakt samma sak. Aa nu blev det sådär luddigt som jag skrev om i början. Det jag menar är att man får fasen ständigt vara den som ger, om man vill få ens lite tillbaka. Sen finns det ju alltid situationer då det är annorlunda, men det går vi inte in på.
 
 
"If you're going through hell, keep going" - Winston Churchill
Varför vill man stanna där liksom?
 
"A heart that hurts is a heart that works" - Placebo - "Bright Lights"
Speglar väl mycket hur pass äkta det man känner är. Jag menar, gör det inte ont till och från, så kan det väl inte vara något man verkligen känt för? Det måste göra lite ont för att veta att det är på riktigt och inte bara en illusion av det man tror man vill ha.
 
"I am mine before I am ever enyone else's."
Det finns ingen annan jag någonsin skulle vilja vara. Man kan vilja ha något någon annan har, men man vill aldrig vara den personen. Allt jag vill är att vara det absolut bästa jag kan vara. Det finns heller ingen som någonsin skulle få mig om jag inte ville det. Skulle aldrig satsa på något jag inte var 100 på att jag själv vill ha. Då är jag hellre själv.
 
"Someone you haven't even met yet is wondering how it'd be like knowing someone like you."
!!!!!!!!!
Detta om något är väl värt att leva för?
 
Jag vet inte vad det är med ord. Jag tycker inte om att skriva, inte heller jättemycket att läsa. Man fasen vad ord kan träffa rätt ibland.

21 Photochallenge - Part 18 - Animals

Nikon D7000 + Sigma 70-200 f.2.8

Veckans tema är djur och här är mitt bidrag. En häst, otippat. Vet inte riktigt vad jag ska säga om bilden. Eller om temat. Djur är ju så väderfullt, både på en personlig nivå och i hästvärlden, t.ex,. på yrkesnivå. Man satsar allt på ett djur. Är inte det lustigt och samtidigt helt fantastiskt?

Be A Riot

Nikon D7000 + Nikkor 50 mm f.1.8

Another day at work. Men ah, det är roligt faktiskt! Har goa kollegor och det var lite att göra idag så tiden gick rätt fort.
 
Annars då? Är ledig i övermorgon WOHO! Har fått reda på en rolig grej till hösten WOHO!

You're a liar, at least all of your friends are

Nikon D7000 + Nikkor 50 mm f.1.8

Who?

Nikon D7000 + Nikkor 50 mm f.1.8

You Seem To Get Better

Nikon D7000 + Nikkor 50 mm f.1.8 På bild: jag

Har jobbat en kortis idag. Mötte sen upp Elli i stan och gick på marknad. Är numera 3 linnen rikare, woho! Ska duscha och fixa mig lite, sen drar jag och Eve ut en sväng. Ha det gött!

B&W

Nikon D7000 + Nikkor 50 mm f.1.8 På bild: Sophie C

Guilty Filthy Soul

Nikon D7000 + Nikkor 50 mm f.1.8 På bild: Jag

End Of Time

Nikon D7000 + Nikkor 50 mm f.1.8 På bild: Jag

I Think We Better Go

Nikon D7000 + Nikkor 50 mm f.1.8 På bild: Jag

En brusig sneakpeak

Gjorde något så mycket roligare än att åka och träna. Åkte och fotade istället! Det blev en hel del bra bilder och ljuset var nice. Börjar bli mer och mer varm i kläderna vad gäller självporträtt. Det är så kul och man vågar ta ut svängarna mer när man är själv samt har all kontroll på kameran.
 
Nackdelen är ju att det blir ett jäkla spring fram och tillbaka när man har ett 50 mm och ska ta helkropp. Vi får säga att det blir dagens träning. Eller nåt.
Ska redigera bilder nu i alla fall så får ni se sen!

I used to think you were cool, think you were different

Nikon D7000 + Nikkor 50 mm f.1.8 På bild: Jag Foto: Sophie C

Soft

Nikon D7000 + Nikkor 50 mm f1.8 På bild: Sophie C
Ah, the light ♥
Vad händer idag, vänner? Själv jobbar jag till 18 och efter det ska jag iväg och träna. Mer än så hinner jag nog inte. Imorgon är jag dock leeeeediiiiig och det ska bli så skönt! Ha en fin dag i solen.

Some Favs From My Pinterest

21 Photochallenge - Part 17 - Food

Nikon D7000 + Nikkor 50 mm f.1.8

Shit vad man tappar kollen på dagarna under sommaren! Plötsligt är det måndag igen och fotoutmaning. Fick ta en bild från i veckan då mor och jag köpt massa italienska kakor. Sååååå goda! Tänk dessa + jordgubbar och så nutella på det. Mmmmmmm!

Figure My Heart Out

Nikon D7000 + Nikkor 50 mm f.1.8 På bild: Jag Foto: Sophie C
 

So far it's allright

Nikon D7000 + Nikkor 50 mm f1.8 På bild: Jag Foto: Sophie C

Fotokväll

Nikon D7000 + Nikkor 50 mm f.1.8 På bild: Sophie C
Ikväll åkte jag hem till Sophie för en spontan fotografering. Det är döfint där hon bor och ljuset var underbart. Vi fick till riktigt bra, mjuka bilder som jag nu ska redigera.
 
Annars har jag hunnit med att sola lite, träffa Ida och ätit himmelskt god parmaskinka. Åh, ledighet ♥

Fierce

Nikon D7000 + Nikkor 50 mm f.1.8 På bild: Elin P

Rotade igenom gamla minneskort och hittade lite guldkorn från min och Elins senaste photoshoot. Riktigt ball fotoplats som jag måste besöka snart igen! Kruxet är att lastbilar kör förbi titt som tätt, så man är gärna två om man ska fota där. Lite pin att stå själv med stativ och grejer, hehe.
 

En gammal hederlig utflykt

Nikon D7000 + Nikkor 50 mm + Nikkor 18-105 mm

Igår var jag, moster, mamma, Tomas och Amanda ute och körde. Vi hamnade i Runtorp, som var ett jättemysigt superidylliskt litet ställe med en sjö, vacker skog och så vidare. Det blev en såndär utflykt som man ofta gjorde som liten, men sällan gör nu för tiden. Älskar sånt, måste göras oftare!
 
Idag har jag jobbat en kort stund och nu ska jag cykla iväg till gymmet. Belöning på det blir två nya avsnitt av True Blood och Masters of sex som väntar hemma. Up and away!

21 Photochallenge - Part 16 - Low Angle

Nikon D7000 + Nikkor 50 mm f.1.8

Grodperspektiv. Hade verkligen ingen idé, så tog en bild i grodperspektiv. Kort och gott. Har förörvrigt haft en jättemysig dag med utflykter, shopping och nostalgi. Måste sova nu dock, ska jobba imorgon. Godnatt!
 

This House Is A Circus

Nikon D7000 + Nikkor 50 mm f.1.8
Another day at work, och så VM-final på det. Bra dag, BYE!

Pure Gold From Tumblr

 

Det Onödiga Blogginlägget

Detta är ett typiskt fylla-ut-med-inlägg-för-att-hålla-igång-bloggen-inlägg. Har egentligen inget att säga. Har jobbat idag, shoppat lite och städat mitt rum.
 
Sitter och klurar över hur jag ska tackla nästa veckas fototema, som är grodperspektiv. Det är ju rätt basic, ta en bild underifrån liksom. Vore dock kul att få till nån kul tolkning på det, men hjärnan min står still. Vad ska man fota liksom? Man kan ju fota vad som helst.
 
Åh ni vet när man blir sådär kär i ett plagg när man "bara ska kolla" och det slutar med att man köper med sig hela butiken? Så var det idag. Hittade en döfin kappa, en väst och en kjol som jag bara ville gråta lite regnbågar över när jag såg dem. Så de fick följa med hem.
 
Annars då? Jobbar helgen ut och har sen en dag ledig, hallelujah! Slutar dock halv två imorgon, så det blir knappt att man jobbat när man har hela dagen framför sig sen. Ska ta mig till gymmet då och sen blir det nog Öland.

Forget About It

Nikon D7000 + Nikkor 50 mm f.1.8 På bild: Jag

Har haft en jättemysig dag som började med ett kort jobbpass. Cyklade hem, bytte om och tog sen bilen och plockade upp Evelino och Tilda och styrde sen mot Färjestaden där det var marknad. Planen var att köpa lite solglasögon, men hittade inga. Köpte ett linne dock, så alltid något.
 
Sen nu ikväll tog jag en springrunda på Stensö. 5 km blev det totalt och jag är fasen lite stolt att jag pallade så länge. Har inte sprungit "seriöst" på flera, flera månader. Det var jättefint väder och det är så härligt att springa vid havet. Sen mötte jag upp Tua för lite skitsnack och nu har jag slängt mig i soffan med lite granola och How I Met Your Mother.  Ska upp och jobba även imorgon så lägger mig snart. Godnatt, friendos!

The 1975 @ Glastonbury 2014 (Full Concert)

Oh sweet God, the HAIR ♥

Dance Little Liar

Nikon D7000 + Nikkor 50 mm f.1.8 På bild: Jag
 

21 Photochallenge - Part 15 - Silhuett

Nikon D7000 + Nikkor 50 mm f.1.8 På bild: Mårten S
Tvingade med mig bror som modell för veckans tema. Typ enda gången hans rökning är positivt. Tyvärr ser det ju rätt så ballt ut på bild. Annat är det i verkligheten.
 
Aa, mm, såhär fick det bli. Simpelt och bra! Nu ska jag ta en dusch, läsa lite och sen sova i tusen miljarder år för imorgon är jag leeeediiiiiig! Godnatt peeps.

Change it

Nikon D7000 + Nikkor 50 mm f.1.8 På bild: Jag

The 1975 - Robbers Live @ Glastonbury 2014

Pam Aweso, Be Me

Nikon D7000 + Nikkor 50 mm f1.8 På bild: Jag
 

Första egopicsen med min nya babe

Återförenad med älskade macen ♥
Okej nästan. Köpte en ny dator igår och det blev en likadan som jag fått låna i skolan. En Mac Air. Har fått psykbryt på PCn vi har hemma så det känns helt underbart med en Mac i knät.
 
Annars då? Lyssnar på The 1975's liveframträdande på åreta Glastonburyfestival. Ska in till stan sen och kolla på Annie Hall med Tilda.

Almost Here

Nikon D7000 + Nikkor 50 mm f.1.8 På bild: Jag

Iiihh har mycket roligt för mig idag! Ska snart iväg och köpa en efterlängtad dator och sen kommer Elin hit. Har hunnit med en joggrunda samt har städat så allt sånt nödvändigt är kirrat och klart! Vet inte vad Elin och jag hittar på sen. Måste gå en runda på stan och hitta något till bror min som fyller 21 idag. Tips någon?
 
Have a lovely day, friendos!
 

Words from Tumblr

"Love isn’t about who I’m fucking today Or who was in my bed last night, That doesn’t define me.. Love is about who I’ll fall on my knees for, Who I’ll give up everything I’ve got for, Why is love associated only with the guy/girl you’re fucking? I love my mum, my brother, my sister, they don’t come into that category, And believe me.. I’ll never love anyone as much as I love them.."
 


"The only way out is through."
 

"I didn’t lose a friend, I just realized I never had one"

"COMPLIMENTS THAT AREN’T ABOUT PHYSICAL APPEARANCE 

1) You’re empowering.
2) I like your voice.
3) You’re strong.
4) I think your ideas/beliefs matter.
5) I’m so happy you exist.
6) More people should be listening to what you have to say.
7) You’re a very warm hearted person.
8) It’s nice seeing such kindness.
9) You’re very down to earth.
10) You have a beautiful soul.
11) You inspire me to become a better person.
12) Our conversations bring me a lot of joy.
13) It’s good to see someone care so much.
14) You’re so understanding.
15) You matter a lot to me.
16) You’re important even if you don’t think so.
17) You’re intelligent.
18) Your passion is contagious.
19) Your confidence is refreshing.
20) You restore my faith in humanity.
21) You’re great at being creative.
22) You’re so talented at ____.
23) I don’t get tired of you the way I get tired of other people.
24) You have great taste in ___

25) I’m happy I stayed alive long enough to meet you.
26) I wish more people were like you.
27) You’re so good at loving people."

"Stop faking your fucking orgasms. Society already tells young men that they run the fucking universe - if they can’t turn your cunt into a shooting star then for god’s sake, let them know about it."

"Look like the innocent flower,
But be the serpent under it."

"If you can’t be better than your competition, dress better."