Svackaperioden?

Det känns som att hela mitt liv just nu präglas av svackor. Jag har ingen energi till att ta tag i någonting, utan sitter mest och tittar på gamla HIMYM-avsnitt.
 
Jag tror det är körkortet som är den stora energitjuven. Verkligen. Tänk er att ni pluggar till ett prov, ni vet det jobbiga pluggandet till ett viktigt prov i skolan. Aa och så multiplicerar ni den "jobbigheten" med 10.000 ungefär. känns det. Men ja, jag får skylla mig själv att jag inte tog tag i det tidiga, men äpplet är fortfarande lika surt. Usch, usch. Vill bara ha det där jävla kortet nu och sen aldrig mer köra bil. Så taggad är jag på det nu ungefär.
 
En annan note-to-myself: Säg aldrig, aldrig, aldrig mer att du har en kamera man kan filma med. För det kommer ge dig de absolut drygaste uppgifterna någonsin. Aldrig, aldrig mer.
 
Och så är det ju detta med träningen... Jag sprang en del innan och blev väl ändå, hyffsat duktig. Men den kondisen är ju dead and gone sen lääänge och det tar emot att börja på ny kula. MEN DET ÄR VÄL OCKSÅ NÅGOT MAN MÅSTE GÖRA FÖR ATT MÅ BRA HÄR I LIVET MEN VEM FAN HAR TID MED DET? :)))
 
 
Gud ändå.. Vad är det här för blogginlägg? Usch nu har det gått utför. Tar en paus på obestämd tid. Ha det fint kompisar så hörs vi när körkortet är taget. Om ca 12361943t1961 år, vill säga. PUSS!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0