Linnea B

Nikon D7000 + Nikkor 50 mm f.1.8 På bild: Linnea B
 
Sitter i min ensamhet på ett café, vars namn jag inte ska skriva för jag kan inte stava det, hehe. Sorry Anitra! Redigerar lite bilder i väntan på Klara. Igår blev det utgång med esteterna och Linnea hängde på. Mycket roligt.
 
Väcktes tidigt imorse och sa hejdå till bror som ska iväg på äventyr i Asien. Han blir borta några månader och det känns lite lustigt. Efter det har Linnea och jag sprungit runt lite på stan och nu sitter jag här.

Take me back to the moment when I was strong

Nikon D7000 + Nikkor 50 mm På bild: Jag Foto: Linnea B
Gah, så fina bilder vi har tagit idag! Linnea visste en jättefin skog som vi fotade i och ljuset var magiskt. Ett riktigt härligt motljus. Ska kika igenom bilderna nu och sitta resten av kvällen och redigera. Saknat detta.

If I Never See Your Face Again

Nikon D7000 + Nikkor 50 mm f.1.8 På bild: Jag
 
Sitter med lite frukost på sängen och rensar lite minneskort. Idag åker jag ut till björnen från västkusten och fotar samt catchar up lite. Har inte träffat henne på jättejättelänge så ska bli så kul att prata av sig lite!
Det var också jättelänge sen vi fotade tillsammans och nu har man ju utvecklats samt bytt upp sig med kamerautrustning så jag tror att bilderna kan bli kanonbra. Uppdaterar er när jag kommer hem, BYE!

All Of My Flaws

Nikon D7000 + Nikkor 50 mm f.1.8 På bild: Jag
 

Jag kunde andas igen

Nikon D7000 + Nikkor 50 mm f.1.8 På bild: Jag

Har ni hört Jonathan Johanssons nya? Om inte, please do. "Alla färger", "Stormen och vågorna" och "Vattnet stiger" är helt magiska.
 

Maroon 5

 

Just Give Me One More Chanse To Make It Right

Nikon D7000 + Nikkor 50 mm f.1.8 På bild: Jag

Gudars gudar! Ett foto! Yes, ni ser rätt. Släpade med mig kamera, stativ och fjärrutlösare och knäppte lite självporträtt. Hemska blev dem, men det var väl "kul" eller något. Nej men jag har inte fotat det förut, så nu fick det bli av helt enkelt.

DET HÄR ÄR FÖR BRA!

Hår inspo

Okej, ska färga håret imorgon och har varit inställd på ljustljust blont, nästan vitt á la Khaleesi. MEN! Nu blev jag helt plötsligt sugen på rött, eller svart eller något annat. Hade en jäkla lust att färga håret i något pastelligt, men sen kände jag att nej, det skippar vi. Åh vet inte hur jag vill ha det Så svårt!! Här är lite inspirationsbilder i alla fall.
 
 

Suck.. Bara bläddra förbi

Sorry, hörni. Blir inte bättre än såhär. Alltså ni borde sluta läsa min blogg det här året och komma tillbaks i januari. Då är jag förhoppningsvis igång igen. Håll till godo med gifs så länge. Har blivit en sån som älskar gifs??

 

Svackaperioden?

Det känns som att hela mitt liv just nu präglas av svackor. Jag har ingen energi till att ta tag i någonting, utan sitter mest och tittar på gamla HIMYM-avsnitt.
 
Jag tror det är körkortet som är den stora energitjuven. Verkligen. Tänk er att ni pluggar till ett prov, ni vet det jobbiga pluggandet till ett viktigt prov i skolan. Aa och så multiplicerar ni den "jobbigheten" med 10.000 ungefär. känns det. Men ja, jag får skylla mig själv att jag inte tog tag i det tidiga, men äpplet är fortfarande lika surt. Usch, usch. Vill bara ha det där jävla kortet nu och sen aldrig mer köra bil. Så taggad är jag på det nu ungefär.
 
En annan note-to-myself: Säg aldrig, aldrig, aldrig mer att du har en kamera man kan filma med. För det kommer ge dig de absolut drygaste uppgifterna någonsin. Aldrig, aldrig mer.
 
Och så är det ju detta med träningen... Jag sprang en del innan och blev väl ändå, hyffsat duktig. Men den kondisen är ju dead and gone sen lääänge och det tar emot att börja på ny kula. MEN DET ÄR VÄL OCKSÅ NÅGOT MAN MÅSTE GÖRA FÖR ATT MÅ BRA HÄR I LIVET MEN VEM FAN HAR TID MED DET? :)))
 
 
Gud ändå.. Vad är det här för blogginlägg? Usch nu har det gått utför. Tar en paus på obestämd tid. Ha det fint kompisar så hörs vi när körkortet är taget. Om ca 12361943t1961 år, vill säga. PUSS!

Lycka

Från Udden i somras. Nikon D7000 + Sigma 70-200 mm

När man fotar hästtävlingar (ofta hoppning), så får man se både det ena och andra. Det är ledsamt att se hur ryttaren är så fast besluten om att vinna att hästen välbefinnande kommer i andra hand, eller tredje, eller fjärde hand kan det kännas. Det är inte roligt för någon.
 
Och så kan man få se något som är så fint att man nästan spricker. När häst och ryttare är så samspelta och kämpar tillsamans, dundrar förbi mållinjen med en seger i ryggsäcken. DET är något av det bästa att se. Denna bilden är ett sånt ögonblick. När det gått bra för ekipaget och man ser hur mycket tjejen tycker om sin ponny.
 

Den skarpaste bilden är inte alltid den som betyder mest

18 mars. Hurts @ Debaser Medis, Stockholm

Nu är vi inne på oktober månad, och det betyder bla.a. Hurts. Om 26 dagar står jag längst framme vid scenen och skriker ut lyricsen till Stay, eller The Road eller Wonderful Life.

Bilden är tagen med min kassa mobilkamera, men jag älskar den ändå, för det är dem. Det är Hurts.
 

På begäran

Det ekar tomt här, och det beror på att jag går under av press från skola och körkort. Så jag orkar helt enkelt inte ta tag i mitt liv och blogga och fota. Men Märtfjärt bad mig blogga så då får jag väl göra det då. Därför kommer nu en massa gifs och skit som om detta vore värsta Tumblrn. Enjoy.
 
Så. Nu får ni klara er i en vecka, BYE!