Gamla Stan Stockholm

Nikon D7000 + Nikkor 18-105 mm

Kom hem igår från en supertrevlig, men kort vistelse i vår kära huvudstad. Anledningen att jag åkte upp var för att se Thirty Seconds To Mars som spelade på Gröna Lund. Om det var helt fantastiskt? Svar: JA! Bästa var Closer to the edge, Hurricane och Search and destroy. 
 
Sov ut länge igår, till 10 ungefär och bussen gick vid 15, så jag hade inte supermycket tid på mig. Men jag tog i alla fall pendeltåget in till centralen och därifrån tunnelbanan till Gamla stan. Kände mig typ oövervinlig när jag klarade att åka tunnelbana helt själv, haha!
 
Så jag strosade runt där med kameran i högsta hugg. Tror dock att det är roligare att vara där än att se bilder. Älskar gamla stan, arkitekturnörd som jag är. Älskar alla trånga gränder och gator. Hann inte med att fota sådär supermycket som jag velat, det får bli en annan gång!
 
Idag bjuder dagen på lite midsommarfirande hos Evelina med god mat och härliga vänner. Efter det har jag inga planer, tror jag stannar hemma och ugglar för har fortfarande lite ont i halsen. Lame, kan tyckas, men vafan. Gotta love fredagsmys!
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0