Freja 27/2 & EN MIL!!!

Gammal bild på Demonhästen.

Ja alltså, igår var det ridlektion, som vanligt. Hade stressat sönder för att hinna äta och så innan, så när jag kom till stallet var jag inte superhappy. Och värre skulle det bli, för vid mitt namn stod Freja. Freja är en häst på ridskolan som är stor som ett hus. Och det här "Är man stor, måste man va snäll" har liksom inte gått in i hennes huvud.
 
Jag är fruktansvärt rädd för den här hästen för jag har hört och sett vad hon kan göra. Och att då sätta mig på henne som redan är harig, kändes ju inte optimalt. Men så fick det bli i alla fall, och visst hon höll sig i skinnet, men fy! Aldrig mer! Kände mig som en nybörjare igen för jag var så rädd hela tiden.
 
Jaja, jag lever i alla fall.
 
Idag i skolan var det isterband och dillstuvad potatis. gott! Sen så gick vi igenom mer inför musikalen och på sista teaterlektionen hade vi en massa improvisationsövningar. På något vänster blev det så att jag och Morgan fick spela upp lite från Sagan om Tvreperatören ;) Om ni inte sett den, så mars pannkaka till Youtube!
 
Efter skolan begav jag mig till gymmet, som den tappre sate jag är. Hade tänkt starta mjukt, för har inte sprungit på en vecka. Så 4 km tänkte jag. Icke! Fick något ryck efter 4 och tänkte: Hey, why not 5? Och efter 5: Hey, why not 6?
 
Det slutade med 10,3 km! Alltså lite mer än EN MIL! Sinnes! Sprang nonstop i 75 minuter. Ni vet ju mitt mål: 8 km i augusti. Tack och hej till det liksom! Vi säger 1,5 mil i augusti! Jag är stolt. Förbannat stolt.

Aldrig Mer Ha Fötterna På Jorden

Nikon D7000 + Tamron 17-50 mm På bild: Evelina P

Det är bara Hurts som kan få något hemskt att låta fint

 
 
Rosy affair,
You took my heart for a little while
Greatest mistake I ever made was - Loving you.
Rosy Affair,
I gave you my heart for a little while
Wish I could stay with you tonight.
I'm going home.

Joker And The Thief

Nikon D7000 + Nikkor 18-105 mm På bild: Elin P

Hej på er. Här ligger jag i sängen med magont och illamående. Blä! Skulle egentligen börjat skolan idag, men stannade hemma eftersom jag inte fått en sekunds sömn inatt. Nej, enda anledningen att jag tänker kliva upp ur sängen idag är för att jag har en tid hos tandläkaren senare idag som jag måste pallra mig iväg till.
Hoppas ni har en bättre dag än vad jag har.
 
Om ni har några bra filmtips får ni gärna kommentera! Då skulle jag bli glader choklader :)

Behind The Scenes: Fotografering med Elin

Här kommer lite Behind The Scenes-bilder från när jag fotade med Elin i måndags!
Elin förklarar en fotoidé.
Jackor, väskor med ombyten och vantar.
Våra ädla springare!
Elin hade en massa fina skor med sig.
Min kamerväska som jag hoppas blir för liten så snart som möjligt... ;)
Även mina mysiga vinterskor gav vika för slasket. Fy vilka frusna tår!
Och frusna fingrar!
Elin sätter i ett örhänge och värmer sig mellan fotograferingarna.

Hopptornet

Nikon D7000 + Nikkor 18-105 mm På bild: Elin P

Can't Break Me Down

Nikon D7000 + Nikkor 18-105 mm På bild: Elin P

Map Of Problematique

Nikon D7000 + Nikkor 18-105 mm På bild: Elin P

Fota Annorlunda Porträtt

Fick en fråga om fotograferingen med Tilda och Evelina. Frågan var vad de hade i ansiktet.
 
Svaret är: Ansiktsfärg från BR Leksaker. Jag fick betala 25 kr styck, och det räckte gott och väl till sminkningarna. De flagade bort lite, men tycker ändå att det var värt för en så billig peng. Ett hett tips alltså :)

The Look In Your Eyes

Nikon D7000 + Nikkor 18-105 mm På bild: Elin P

Frost

Nikon D7000 + Tamron 17-50 mm På bild: Tilda H

Elin Med De Blåa Ögonen

Nikon D7000 + Nikkor 18-105 mm På bild: Elin P

Energi

Nikon D7000 + Nikkor 18-105 mm På bild: Elin P
 
Elin har världens finaste ögon, insane!

Godmorgon får jag väl säga. Vaknade för bara någon timme sen, och har slängt i mig lite brunch. Har även tagit tummen ur och tagit några Före-bilder på min inte så tränade kropp. Men de får ni inte se förrens i sommar/höst då jag ska ta Efter-bilder också. Spännande!
 
Så nu tänkte jag skutta iväg till gymmet och cykla lite. Ska öka på lite för gårdagen kändes lite klent. 2 mil får det bli idag - minst!

Sparkling Eyes

Nikon D7000 + Tamron 17-50 mm På bild: Evelina P

After The Storm

Nikon D7000 + Tamron 17-50 mm På bild: Tilda H

2 Veckors träning

Måndag 11/2 - Löpning 6,5 km
Onsdag 13/2 - Ridning 1 h
Fredag 15/2 - Löpning 5,5 km
Lördag 16/2 - Löpning 4,4 km
 
Onsdag 20/2 - Cykling 14 km
 
Som ni ser är det lite för stora mellanrum. Så nu tänker jag köra på veckan ut. Söndag får bli vilodagen och så rullar nästa vecka på som den brukar. Ska köra cykling och crosstraining denna vecka och nästa börjar löpningen igen.

Defense Of Our Dreams

Nikon D7000 + Nikkor 18-105 mm På bild: Elin P

Some Kind Of Madness

Nikon D7000 + Tamron 17-50 mm På bild: Evelina P

Cold As Ice

Nikon D7000 + Tamron 17-50  mm 2,8(?) På bild: Evelina P & Tilda H

Idag blev en rätt så planerad fotografering väldigt hastig. Om jag säger såhär: Lita inte på väderprognoser. Det skulle vara molnigt, och lite sol. Istället blev det snöstorm.
 
Hur som! Här är 3 bilder från idag.

City Of Delusion

Nikon D7000 + Nikkor 18-105 mm På bild: Elin P

Our heros turn into dust

Nikon D7000 + Nikkor 18-105 mm På bild: Elin P

Oredigerad VS Redigerad

 
Jag har:
  • Tonat ner färgerna
  • Dragit upp dem igen
  • Ökat skärpan
  • Förstärkt ögonen
  • Gjort bilden ljusare

Fotodag med Elin

Nikon D7000 + Nikkor 18-105 mm På bild: Elin P
 
Har tillbringat min eftermiddag med Elin och vi har fotat massor! Det var ett otroligt fint ljus på vissa platser, och vädret i sig var bra det med. Förutom att det snöregnade lite, men det gick bra med ett vattentåligt hus! Vi fick många fina bilder, och det kändes riktigt gött att vara på banan igen.
 
När jag cyklade till Stensö idag hade jag inte så höga förhoppningar på bra bilder eftersom det var så slaskigt och grått, men det blev ju bra! Nu taggar jag morgondagen då det blir ännu mer foto med mina esteter. Jag, Evelina och Tilda har en riktigt snygg idé, och om fotona blir lika bra som den så kan ni förvänta er häftiga bilder imorgon. Stay tuned!

Remember Me

Nikon D7000 + Nikkor 18-105 mm På bild: Elin P

En vanlig jävla dag

Alla hjärtans dag har inte firats så specielt från min sida. Har stressat till en buss som var i tid, men slutade med att jag kom fram en halvtimme för sent och ja. Fick stressa. 2 lektioner idag, sen en kort runda på stan med Muse i hörlurarna. Köpte lite nödvändiga ting som puder, BB-cream och leggings. Köpte även ansiktsfärg på BR, woho! På tisdag vankas det fotografering, people!
 
Sen traskade jag genom slasket till min lillkusin som fyller år. Men nu kan man nog inte kalla honom för lillkusin då han fyller tonåring. När hände det liksom? Även ett stort grattis till världens bästa Penny som fyller vuxen!
 
Ja... Och nu sitter jag här. En ask gelehjärtan senare. Jag är tjock och lycklig, imorgon ska jag springa. Godnatt!

Roligheter

Typ varje gång jag ser någon med en likadan cykel som min gamla som blev stulen:

 
PS. Jag vet att uppdateringen suger. Saken är den att jag verkligen inte har ett endaste litet foto att bjuda på. Jag har skrapat det sista ur mina 1000000000 mappar med bilder för längesen, så... Håll ut! Får ta tag i fotandet nu.
 

6,5 km

Idag sprängde jag alla mina gränser på löpbandet. Började året med att springa 1,5 km, gick över till 2,5 och förra veckan sprang jag 3 km och var stolt som en tupp.
 
Och idag klarade jag 6,5 km! Galet!
 
Målet 8 km känns inte alltför långt borta längre...

Fredagkväll med Captain America

Hola, hola! Sitter i sängen med datorn i knät och spånar idéer till en framtida bloggdesign. Känner för något brunt/beiget/gräddvitt. Captain America går på tv, så den får gå i bakgrunden. Har sett den några gånger nu, så missar inget. Dessutom är det inte en favorit.
 
Skolveckan har gått fort (hehe) men än är inte pluggandet över. Har två prov nästa vecka, varav ett är ett stort matteprov. Så det blir matte varje dag i en veckas tid! Kan verkligen inte förstå att vissa har lätt för matte. För mig blir det bara en enda stor röra!
 
Jag hade mer än gärna varit på Palace just nu. The Hives spelar ikväll, men man är ju inte 18 än... Jaja, det går fler tåg!
 
Köpte ett par Happy Plugs idag eftersom jag tappat bort mina Iphonehörlurar, som ändå var riktigt kassa. Ska försöka spara ihop till ett par Urbanears Plattan, men vill ändå ha ett par små också. Så ett par blå Happy Plugs fick det bli! Jag har hört att ljudet ska vara bra och de ska vara prisvärda, men NEJ! Ljudet sög. Rösterna hördes jättedåligt och ljudet var liksom... mjukt och dovt. Fesigt liksom. Det kanske bara är en vanesak, men just nu är jag icke nöjd.