Cp-kombon är ju liksom Cp-kombon och det säger liksom allt

Den är bara helt jävla oslagbar. Detta är Märta. Hon är min cpvän och det finaste jag har.
Hon är bara helt amazing på alla sätt och vis. Om jag får ett crave för att skriksjunga mitt på kagg, så skriker hon med. Om jag vill springa genom kagg utklädd som E.T, så springer hon med som T.E.
Om jag bryter ihop och det gör så ont i mig att jag tror jag ska dö, så håller hon min hand och drar upp mig ur gropen.
Om jag vill ragea på skolan, killar, eyelinervingar eller livet i allmänhet, då ragear hon med mig.
Om jag längtar till julen i september, så kollar vi julinspiration på Pinterest och gör en julspellista på Spotify.
 
Men framför allt, om jag behöver henne, så finns hon där. Alltid.
 
Hon är så jävla bra för att hon är den finaste människan jag vet. Både innuti och utanpå, alltså serri, ser ni HUR SNYGG HON ÄR?!? Orkar typ inte.
Men hon ser alla. Hon ser allt, och hon bryr sig. Vem det än är och vad det än gäller, så bryr hon sig. Och hon är så klok och kan sätta ord på saker man känner som man själv aldrig hade kunnat.
 
Och så är hon så sjukt jäkla estetisk med. Alltså hon kan sjunga och dansa och spela teater och typ allt. Häromdagen så sa jag att jag ville sjunga en låt, och då sätter hon sig vid pianot och bara spelar den?? Alltså bara sådär. Hur fan kan man göra det? Tror hon är en wizard eller nåt. Måste va så.
 
Jag älskar Märta Larsson för att Caps Lock är helt naturligt och för att allt står i punktform när vi smsar. Seriöst, det är sjukt organiserat och bra. Man fattar allt. Alla borde göra så.
 
 
Jag älskar Märta Larsson för allt som andra tycker är skittråkigt, tycker hon är skitkul.
Denna teckning gjorde liksom vår kväll en gång för längesedan.
 
Och det är väl det att jag liksom bara hade en sån jävla tur. En sån jävla tur, som fick en sån sjukt jävla cpfantastisk vän. En som förstår ens val av att lyssna på Taylor Swift i svåra stunder, samt Peter Jöback i alla andra stunder.
 
Och jag kommer alltid, alltid, alltid att ta emot dig när du faller. Varje gång, vad det än är som får dig att falla. Och jag kommer alltid att kriga med dig. Kriga mot allt och alla som sårar dig. Och jag kommer prata förnuft i dig innan du tar förhastade beslut och jag kommer alltid säga ja till att gå till bageriet. Kommer alltid tagga jul med dig, om det så är på sommaren och man ligger på stranden och solar.
Kommer alltid sjunga The Black Parade med dig och endast kunna biten där de sjunger "WE CARRY ON". För fan vad grym du är. Det är helt insane. Peace out, cp.
 
 
 
 
Har förövrigt snott nästan alla bilder från dig, som den snyltare jag är. OCH DET ÄR FETT MÄRKLIGT ATT VI INTE HAR KNAPPT EN ENDA REDIG BILDFAN PÅ OSS ALLTSÅ VAD ÄR DET OM!?!??????
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0