Att köpa bilder från mig

Jag fotograferar då och då på hästtävlingar. Om Du är intresserad av att köpa bider från en tävling läs det här inlägget.
 
Jag fotograferar med min Nikon D7000 och säljer bilder för 40 kr styck. Bilderna som Du bestämt dig för att köpa skickas via mail.
 
Skicka ett mail till almasoderholm@hotmail.com om Du eventuellt är intresserad av att köpa bilder. I det mailet beskriver du Dig och Din häst (Se nedan vad du ska lägga till i beskrivningen.). Jag kollar då igenom mapparna med bilder och om jag har bilder på Dig och din häst så läggs de upp i ett album på internet som bara Du får tillgång till. Där ser du vilka bilder som finns på Dig och om du skulle vilja köpa så skriver du vilka bilder i ett nytt mail till mig. (Namn finns på bilderna i albumet.).
 
Jag skickar bilderna till Dig samt mitt kontonummer där pengarna sätts in.
 
I beskrivningen vill jag ha med detta:
 
Ditt och hästens namn
 
Vilken tävling (datum, klubb, hopp/dressyr/fälttävlan m.m.)
 
Vilka klasser.
 
Storlek på häst/ponny.
 
En beskrivning av hur hästen ser ut (färg, tecken, hur manen såg ut under tävlingen m.m.)
 
Beskrivning av utrustning och klädsel.
 
Beskrivningen underlättar enormt när jag söker igenom mina bilder.
 
 
Obs!
 
Kopiering av bilder är inte tillåtet utan vill man ha bilder så måste man köpa.
 
Publicering av bilder på internet. (ex bloggar, Din hemsida eller liknande.) är tillåtet om bilden är köpt och betalad. Krav är dock att det ska stå att jag har tagit bilden.
 
Ska bilden publicerar någon annanstans t.ex. i tidning krävs tillåtelse av mig och en extra kostnad kan tillkomma. Här ska det även stå att jag tagit bilden.
 
Köpta och betalda foton är självklart tillåtna att framkalla.
 
Det finns ingen garanti på att jag har foton på just Dig. Vid tävlingar där det pågår flera klasser samtidigt blir det svårt att få med alla, men jag gör mitt bästa!
 
 
Tack på förhand!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0