3 från Augustihoppet


Nikon D7000 + Sigma 70-300 mm

Jag och datorn hela helgen

Denna helg kommer ägnas åt datorn och bilder. Ska vara med Maja också för vi har inte träffats på evigheter känns det som. Men bortsett från det ska jag sitta med datorn. Ta tag i fotobeställningar men framför allt: Fixa foton till min och kusins utställning.
 
Det är så otroligt synd och jag skäms verkligen över att jag har skjutit upp på det. Det är inte alls så att jag valt bort det, för det är så kul! Det har liksom bara blivit så och nu börjar tiden rinna ut så jag måste skynda mig. Och det ska jag. Nu i helgen.
 
Det får ta sin tid, för det är viktigt att det blir klart nu.
 
Som ni då förstår, så blir bloggen ite lidande. Men så kan det vara ibland.
 
Blir jag klar tidigt försöker jag nog ta mig iväg till Ölands Ryttarförening på söndag då det är tävling och jag tänkte fota. Men var ligger det? Haha, någon som vet? Vad heter liksom platsen där tävlingsplatsen är? Verkar som det finns flera, fattar ingenting,

Nu däckar jag!

Godnatt på er, mina vänner! Är otroligt trött efter en lång dag i skolan. Slutade 20 i 5 (!!!) Min mamma slutar liksom vid 5 och hon är betydligt äldre än vad jag är. 20 minuter skillnad...

Hur som!

Åkte till stallet i en väldans fart och red min lektion. Och nu är jag hemma och har tryckt i mig en halv pizza. Tack och godnatt!

På behörigt avstånd


Nikon D7000 + Sigma 70-300 mm
De här fåren, eller är det getter? Baggar? Lamm? Struntsamma, vad det än är, stötte jag och pappa på när vi var på Gotland.
 
Visst är de fina? Höll mig dock på behörigt avstånd med mitt telezoom. De hornen är inte att leka med! Kan inte vara supernajs att bli spetsad av ett sånt, eller vad tror ni?

Summer Champion

Nikon D7000 + Sigma 70-300 mm På bild: Champion

Gotlands södra kust

Nikon D7000 + Nikkor 18-105 mm

Rätt val i livet!

Några till!

Nikon D7000 + Sigma 70-300 mm Copyright: Alma Söderholm

Alma Söderholm = Superteknisk?

Nu ska jag tala om för er vad jag precis gjort.
 
Jag har formaterat en extern hårddisk till FAT i macen så det ska funka i Mac och PC.
 
Slå det ni.

Blandade foton från Kalmarbygdens Fältrittklubb 26/8

Nikon D7000 + Sigma 70-300 mm Copyright: Alma Söderholm

Några av de fotona som klickades idag. Kom dit lite sent och åkte lite tidigt pga busstider. Men fick med en hel del ekipage ändå! Var du med och tävlade och är intresserad av att köpa bilder kolla i menyn.

Kan vädret bestämma sig?

Alla väderappar säger olika, och tittar man ut så stämmer ingen av dem. What to do, what to do? Ska man åka iväg och fota dressyren ändå? Har ju missat lite nu så...
 
Äh, vad fasen. Jag cyklar iväg och tar vädret som det kommer. Måste bara fixa lite och så. Hörs senare!

Snekpeak på dagens fotografering!

Nikon D7000 + Nikkor 18-105 mm På bild: Emmy & Carro

Ett foto från dagens porträttfotografering. Det blev en hel del fina bilder, så jag tror de blir nöjda :)
 
Snart ska jag till Märta och träffa henne och några tjejer från klassen. Tar med kameran dit med, så det blir säkert fler bider upp på bloggen!

En gammal och En ny kompis

Nikon D7000 + Nikkor 18-105 mm

Blandade foton från Udden 19/8

Nikon D7000 + Sigma 70-300 mm Copyright: Alma Söderholm

En väldans massa äpplepajer!

Här är några foton från när jag fotade pajer hos mamma. Jag vet att pappret syns på bilderna, men själva pajerna ska klippas ut så det gör ingenting. Och sista bilden är bara så ni ser hur det ser ut när pajer fotas, haha! Ett bord med en ljus duk, några större vita papper, lite tejp, en ljus vägg i bakgrunden och en massa äpplepajer. Har man ingen riktig studio får man improvisera :)
 
Äpplepajveckan brukar vara populär, så har ni vägarna förbi Kalmar, åk till länsmuseet och ät äpplepaj och kolla på Kronan-utställningen.

Dance - Onsdags & förra onsdagen

De två första gångerna på ridningen har jag fått rida Dance. Och jag har väl aldrig varit hennes största fan om man säger så. Men jag börjar faktiskt tycka om henne lite. Hon är så mysig på något vis. Så otroligt härlig att stå och gosa med, lilla pinglan!
 
Första gången gjorde vi inget speciellt. Senast hade vi bomövningar och övade att byta galopp över en upphöjd bom. Det var väl det, haha. Vet inte riktigt vad jag ska skriva!
 
Kan skriva att jag tycker hon är rolig att rida. Jag vet att jag inte rider henne bra, eller att hon på något sätt går fint när jag sitter på. Men hon är så kul att rida. Tycker det är kul att sitta på hennes rygg för hon tänker aldrig bakåt. Segar inte ihop liksom. Och det är väl det som räknas? Att det ska vara roligt att rida.
 
Haha bilden är lite rolig tycker jag. Hon ser ganska rund om magen ut... Och det var hon ju då. Direkt efter betet. Sen tycker jag hennes underläpp är urgullig på bilden!

Länkad?

Haha, igår måste jag ha blivit länkad någonstans! Jag brukar, med handen på hjärtat, för det är lite småpinigt att erkänna, ha ganska få läsare på bloggen. Runt 20 eller så. Och jag tycker så mycket om er 20, hihi ♥
 
Men igår hade jag en liten bit över 100. I know, right! Surprised me too! Så därför har jag mina aningar på en länk någonstans, haha. Det är ju otroligt kul med nya läsare, och känn er mer än välkomna att stanna!

Thor tappar Mjölner


Herregud, jag tror jag dör av skratt! Som säkert alla vet vid det här laget, är jag ett STORT Avengers-fan, och nu finns det bloopers från filmen på Youtube och här är det bästa.  Chris Hemsworth (Thor) tappar sin hammare Mjölner. Haha älskar hur Chris Evans (Captain America) fortfarande går all in!
 
Filmen kommer ut på DVD 5/9. Nejdå, jag håller inte på att bli galen av väntan...

Fantastisk solnedgång

På baksidan av mitt hus/lägenhet/vad-man-nu-ska-kalla-det, är det alltid så otroligt fin solnedgång! Då menar jag verkligen varje dag. Är för lat för att plocka upp kameran just nu, men nån annan dag så måste jag visa er.
 
Imorgon börjar dansen igen - Äntligen! Blir det bästa på hela veckan. Sen i helgen hänger kameran runt halsen hela tiden. På lördag ska jag fota två kompisar som ville ha lite fina bilder. Och på söndag ska jag stå och fota på dressyrtävlingen på KBF.
 
Idag har jag fotat äpplepajer på mammas jobb för de ska gra nån bok att sälja i samband med deras Äpplepajvecka.

Jag överlevde!

Glömde säga att det inte var alltför hemskt hos tandläkaren. Mycket lättare än jag förväntat mig. Jag har lite tandläkarskräck som suttit i ända sen jag var liten. Som tur var var tandläkaren snäll och pratade med mig som om jag var en liten unge, haha ^^
 
Jag ska få tandställning i september och nu börjar förberedelserna. Idag satte de in 4 "gummisnoddar" runt 4 tänder där det sen ska sitta ringar i metall. Gummisnoddarna vidgar tänderna pyttelite så att det ska gå lätt att sätta på ringarna.
 
Känns lite lustigt i munnen. Ungefär som om det fastnat en bit av ett popcorn i tanden som man inte får ta bort. Det gör lite ont att bita ihop också. Men det är sånt man får ta!
 
Nu hade jag tänkt ta en dusch och sen gå och lägga mig tidigt. Sov inte så mycket inatt, det är väl så första skoldagarna, så därför ska jag ta igen det nu.
 
Godnatt på er!

Photoshop Cs6

Något som är otroligt bra med nya datorn är att man får med Photoshop Cs6. Blev väldigt glad över det, men inte riktigt lika glad som Anna. Haha, hon fick någon typ utav lyckorus tror jag ^^
 
Kan inte med Photoshop alls, så antar att det är dags att lära sig nu. Nu kan jag nog hantera RAW-filer istället för JPEG. Raw tar ju mer plats så det kommer jag bara använda ibland, men ändå.

Första bloggningen från Macen.

Nu har jag fått min nya kompis! En Mac Air, och den är hur cool som helst! Dock så är den ganka svår att förstå sig på. Van PC-användare som man är, men det ska nog lösa sig :)
 
Det är en skoldator så den är ju inte min min. Men det kan vi ju säga ändå, hehe.
 
Döpte den i skolan men ska nog döpa om den för har ångrat mig Vet inte om det är en tjej eller kille heller haha. Någon med namnförslag? Shit vad jag är töntig...
 
Hur som helst. Detta är första inlägget från den. Och ja, det är mest det jag pysslat med idag i skolan. Kl 4 ska jag till tandläkaren och börja Operation Tandställning, Vll verkigen inte, men vill ju ändå. Något måste ju göras så det är bara att ta.
 
Annars då? Jag har börjat följa en ny tv-serie som heter Once Upon A Time och den verkar jättebra än så länge, Lite töntig, men det är ju jag med. Den handlar typ om sagofigurer som fastnat i vår värld men de vet inte om det.
 
Igår så släppte Muse sin singel Madness. Och jag är så ledsen över att jag inte tyckte om den speciellt mycket. Men Muse är ju alltid Muse. Och så kan man ju inte gilla alla låtar.
 
Nu ska jag se ett avsnitt av OUAT, så vi hörs senare!

Stormigt Hav

Nikon D7000 + Sigma 70-300 mm/Nikkor 18-105 mm
Kom på att jag inte visat speciellt många foton från Gotland. Så här kommer några. I svartvitt, måste ju lära mig det ;)
 
Ska ge er ett tips nu! Okej, gör er beredda, för här kommer det.
 
KÖP INTE ETT BILLIGT STATIV FÖR ATT DET ÄR BILLIGT!
 
Lovar er, ni kommer få äta upp det senare. Beslutet alltså. Tog med mitt till Gotland och får kasta en massa bilder pga. rörelseoskärpa för att stativet inte varit stabilt nog. Jag har då alltså ett sånt där billigt. Ska investera i ett bättre nån gång, men eftersom jag inte använder stativ så mycket så får det vänta.

Svartvitt i två olika ljus

Det är inte ofta jag gör om mina bilder till svartvitt. Varför vet jag inte, det har bara inte blivit så. Här är i alla fall två bilder från igår.
 
Den första är tagen med solljus rätt på
Alltså så hade jag solen i ryggen när jag fotade bilden.
När det är väldigt ljust ute och solen skiner, så tycker jag bilder blir riktigt bra när man gör de svartvita. Skuggorna är ju lite hårdare än när det är molnigt och der ger fina kontraster i svartvitt. Man får dock passa sig när man redigerar så skuggorna inte blir alltför hårda.
 
Den andra bilden är tagen i motljus.
Då blir skuggorna lite mjukare än med sol rätt på. Eftersom det är motljus så ramar det in lite. Ni ser vid hästens man blir det som en inramning av solens ljus.
Ställ in kameran så att bilderna blir lite ljusare. Gör man inte det blir skuggorna för hårda. Om bilden varit tagen med en annan inställning hade ryttare och häst inte synts utan det hade blivit en siluett. Det är ju fortfarande ljust ute så man kan luras lite av det när man ställer in på kameran.
 
Vad tycker ni blir bäst: Solljus rätt på, eller motljus?

Idag flödar kärleken

Muse släpper sin första singel från nya albumet 2nd Law ikväll. Låten heter Madness och jag kommer nog dö litegrann när jag får lyssna på den.
 
Idag börjar skolan och jag får träffa mina underbara estetvänner igen.
 
I och med att skolan börjar så öppnar bageriet igen. Hej tjockis-fredagar!
 
Denna veckan får jag min nya dator från skolan (tror jag)!
 
Jag har cola i kylen.
 
Jag har sovmorgon till två.
 
Det är inte jättejättelångt till Thor 2 och Iron Man 3.
 
Life is good!

Emma och Lorden

Jag svimmar vad häftig Lorden är! Emma är en bekant till mig. Ja så kan man väl kalla det, haha. Verkar vara en trevlig och go tjej och det gick himla bra för henne idag på tävlingen. Fina rundor!
 
Lorden är hennes foderponny tror jag. En tinker måste det vara va? Hur som helst så är han så otroligt maffig och läcker att kolla på. Kolla hovskägget liksom! Häftigt! Kul med hästar utanför normen på hopptävlingar också tycker jag.

Massa foton - Hata KLT - Ladda batterierna

Har haft det mycket trevligt idag på Udden, även om jag höll på att tuppa av av värmen. Men massa bilder blev det, främst från ponnyhoppningen men några dressyrekipage fastnade också på bild.
 
Nu måste jag berätta. KLT - Kalmar Läns Trafik. Stod och väntade på bussen, som jag gått 2 km för. Och när den väl kommer - Så kör den rätt förbi mig! Stod och vinkade som en galning och var omöjlig att missa. Blev arg som ett bi och panikringde alla jag kände med körkort för vänta tre timmar på nästa buss var inget jag kände för. Kan tillägga att mobilen hade 5 % batteri...
Till slut kom min snälla granne och hämtade mig. TUSEN tack!
 
Nu är jag hemma och har kraschat i soffan. Har ingen energi alls kvar i kroppen och har druckit en liter cola, haha. Ska sova tidigt idag för imorgon är det skola. Fast jag börjar klockan 2 så det känns rätt så lugnt ändå. Min kompis Sophie börjar gymnasiet imorgon och jag är jätte-excited för hennes skull, hehe. Det var så spännande första dagen på gymnasiet, så jag hoppas hon får kul!
 
Och Maja kom hem från Alanya idah - Iiiiihh så kul! Har saknat henne massor. Och på hennes begäran så ska jag skriva mer om mitt liv på bloggen, haha.
 
Hennes kommentar: "Jag vill liksom veta vad du köpt på stan. Det är bara massa hästar på din blogg!"
 
Allrighty then, Maja Jag köpte ett grönt nagellack när jag var på stan senast. Och en mascara. Och en SOLO-tidning. Tänkte köpa en lila kavaj men det får bli en annan gång. Happy? ;)
 
Okej, här är EN häst på bild. Men det är bara för det är det min dag bestått av. Tror det är Klinteby Collbaz på bild. Känner igen ponnyn i alla fall.

Visby ruiner

Nikon D7000 + Nikkor 18-15 mm

Att köpa bilder från mig

Jag fotograferar då och då på hästtävlingar. Om Du är intresserad av att köpa bider från en tävling läs det här inlägget.
 
Jag fotograferar med min Nikon D7000 och säljer bilder för 40 kr styck. Bilderna som Du bestämt dig för att köpa skickas via mail.
 
Skicka ett mail till almasoderholm@hotmail.com om Du eventuellt är intresserad av att köpa bilder. I det mailet beskriver du Dig och Din häst (Se nedan vad du ska lägga till i beskrivningen.). Jag kollar då igenom mapparna med bilder och om jag har bilder på Dig och din häst så läggs de upp i ett album på internet som bara Du får tillgång till. Där ser du vilka bilder som finns på Dig och om du skulle vilja köpa så skriver du vilka bilder i ett nytt mail till mig. (Namn finns på bilderna i albumet.).
 
Jag skickar bilderna till Dig samt mitt kontonummer där pengarna sätts in.
 
I beskrivningen vill jag ha med detta:
 
Ditt och hästens namn
 
Vilken tävling (datum, klubb, hopp/dressyr/fälttävlan m.m.)
 
Vilka klasser.
 
Storlek på häst/ponny.
 
En beskrivning av hur hästen ser ut (färg, tecken, hur manen såg ut under tävlingen m.m.)
 
Beskrivning av utrustning och klädsel.
 
Beskrivningen underlättar enormt när jag söker igenom mina bilder.
 
 
Obs!
 
Kopiering av bilder är inte tillåtet utan vill man ha bilder så måste man köpa.
 
Publicering av bilder på internet. (ex bloggar, Din hemsida eller liknande.) är tillåtet om bilden är köpt och betalad. Krav är dock att det ska stå att jag har tagit bilden.
 
Ska bilden publicerar någon annanstans t.ex. i tidning krävs tillåtelse av mig och en extra kostnad kan tillkomma. Här ska det även stå att jag tagit bilden.
 
Köpta och betalda foton är självklart tillåtna att framkalla.
 
Det finns ingen garanti på att jag har foton på just Dig. Vid tävlingar där det pågår flera klasser samtidigt blir det svårt att få med alla, men jag gör mitt bästa!
 
 
Tack på förhand!

Fota på Udden imorgon

Imorgon åker jag iväg och fotar på tävling igen. Det är främst ponnyhoppningen jag ska fota, men samtidigt är det hästdressyr och jag ska försöka hinna med att fota den lite också. Första timmen ska jag fota den i alla fall.
 
07:20 går bussen (Be strong, Alma.) Så då är jag på udden ca en timme senare. Det blir en riktig heldag och det ska bli jättekul att fota lite!
 
Och som en liten förklaring på min tystnad de senaste dagarna: Jag skrev inlägg från mobilen som jag trodde kom upp, men icke. Blogg.se-appen alltså...

Idag börjar ridningen igen

Woho! Som jag längtat! Vet inte vem jag får rida, men det blir säkert bra. Bara kul att få sitta på hästryggen igen.

Detaljer på en prickig liten ponny

Nikon D7000 + Sigma 70-300 mm På bild: Cabi
Cabi är en liten privatponny i stallet som är rolig att fota. Han är en av de få som faktiskt är lite nyfiken när en fotonörd smyger runt, haha ;)
 
Och så skadar det ju inte att han är söt som socker att titta på!

Man utvecklas

Tittade som sagt igenom gamla bilder och hittade en mapp men foton från november 2010 eller något sånt. Hur som helst så var bilderna från Ridskolecupen på KBF och blev otroligt nöjd över ett foto på Milan. Nu när jag ser det känns det otroligt härligt att man utvecklas. Det håller liksom inte måttet längre, även om det gjorde det då.
 
Då 2010:
 
Nu 2012:

Islandshäst

Nikon D3000 + Sigma 70-300 mm På bild: Gneisti
Åh islandshästar ♥ Det är så man vill ha en!

Tiara - Färg/Svartvit

Nikon D3000 + Sigma 70-300 mm På bild: Tiara
Kollade igenom lite gamla bilder och hittade den här på Tiara. Tycker hon är så otroligt söt på den! Vet däremot inte om jag föredrar den i svartvitt eller i färg. Vad tycker ni?

Lill-Alma på hästryggen!

Åhhh titta vad jag hittade! Nostalgichock! Det är från Vedbände Ridläger -07 och jag var tolv år och hade bara ridit i något år eller två. Haha, älskar alla typiska kläder jag har: JOFA-hjälm, Ridvantar med noppor, rutiga rosa ridstrumpor och ridskor. Och kärlek på Flipps tigerludd på svanskappan, haha åh!
 
Lille Flipp. Knappt en C-ponny som är en gammal farbror nu, det var han i och för sig då med. Tror han var 18 år då, så nu är han ju då 23. Gammelman! Hoppas han lever fortfarande, lilla plutten.
 
Kan ju nämna att ca. två hinder senare så låg jag i backen, hehe.
 
Bjussar på en till bild med redigering utom denna värld, haha! Have mercy, jag var tolv och Picnik var nytt...
Jag och flipp och en lägerledare på Tuborg.

Calm

Nikon D7000 + Sigma 70-300 mm På bild: Cool Candy

Stay Inside

Nikon D7000 + Nikkor 18-105 mm

Jag har inte glömt er

Det har trillat in lite förfrågningar om foton från Augustihoppet. Så kul! Det tar dock sin tid med alla bilder så ni vet. Jag har absolut inte glömt bort er! :)
 
Om Du också vill ha foton från Augustihoppet på Kalmar Hästsport Klubb. Kolla mitt inlägg om det HÄR.
Och till mina fina bloggläsare: Idag har det varit klent med uppdatering, men jag har inte glömt bort er heller. Hörs imorgon!

And i have slept 500 years and i Will sleep 500 more

Inatt har jag ÄNTLIGEN fått sova ut lite! I cirkus 13 timmar, så härligt!

Oväder I Pataholm

Nikon D7000 + Nikkor 18-105 mm
Två från dagen! Pataholm är ett köping en bit utanför Kalmar som är hur mysigt som helst. Där ska jag bo när jag blir gammal, det är bestämt! Just idag var det väl inte supermysigt då det regnade och hade sig, men ändå.

En massa drömmar i en

Gudars gudar! Inatt har jag drömt så mycket att jag inte ens vet vad jag har drömt. Först var jag på hästbetet och sen lastade jag in nån häst men sen var jag helst plötsligt Batman och träffade avengers. Sen satt jag i nån bil och letade hysteriskt efter något i en väska. Vad vet jag inte. Ja herregud!

Idag är jag ute på äventyr med mor, moster och kusin och sen ikväll blir det stadsfesten med några kompisar!

Saknade pållar

Nu saknar jag KBF-hästarna så jag dör! Även om det varit kul att komma ut och fota lite på tävlingar, så vill jag nu iväg och fota lite på hemmaplan. Gå min vanliga runda runt hagarna med musik i öronen. Får ta och cykla dit någon dag, fredag kanske. Saknar retstickorna Nico och Shaggy på bilden. Men framför alla saknar jag min lilla pingla, Rhona. Trist att jag börjar bli för stor för henne.

"Are you not entertained?"

Haha, ni anar inte hur många gånger jag skrattat åt den här bilden! Den är verkligen så klockren! Från tornerspelen i Visby och riddaren hade vunnit en duell och det är som om han säger "Are you not entertained?" och sen galopperar iväg. Like a boss knight.

Home Sweet Home

Nu är jag hemma från Gotland! Och herre gud vad jag har fotat! 20 gb i minne är puts veck! Ersatt av bilder. Mor och bror kommer bli galna av att jag överbelastar datorn med bilder, hehe.
 
Hade tänkt uppdatera men, denna ö har inget internet! Har blivit som tokig och känt mig helt bortkopplad från världen och dessutom x antal år bak i tiden då det är medeltidsvecka i Visby nu. Men kul har jag haft! Fast jag är ju en sån där hemmasjuk krake som alltid, oavsett var jag är, eller hur kul jag än har, längtar hem. Alltid, alltid. Det är så jag blir tårögd när jag börjar känna igen mig på vägen till Kalmar.
 
Nåväl. Massa foton kommer, såklart!

Om att köpa bilder från Augustihoppet

Okej, nu tänkte jag skriva hur ni går till väga om nu är intresserade av att köpa bilder. Det enklaste sättet är att kontakta mig via mail (se min mailadress till vänster i menyn.).
 
Jag har fotat fredag, lördag och ska även fota lite imorgon. Det är dock inte 100 % säkert att jag fotat just Dig. För att jag ska kunna kolla om jag fotat Dig, skriv det här i Ditt mail:
 
Ryttare och hästens namn.
Storlek på häst.
Vilken klass.
Vilken dag.
En beskrivning av hästen, färg, tecken osv.
Vilken utrustning Du hade. Schabrak, färg på sadel och träns, dina kläder m.m.
 
Detta för att göra det så lätt som möjligt för mig att hitta bland alla bilder.
 
Finns det bilder, så kommer jag lägga upp de i ett fotoalbum på internet som bara Du får tillgång till. Där kollar Du igenom bilderna. Sen skriver du att du vill ha t.ex. Bild 1, Bild 3 och bild 9. Då skickar jag de till Dig via mail. Pengar betalas in på mitt konto.
 
Pris: 30 kr per bild.
 
OBS. Från måndag-onsdag kommer jag att vara på Gotland och har ingen tillgång till dator, så då kan jag inte skicka över bilder.

Kalmar Hästsportklubb 3/8

Nikon D7000 + Sigma 70-300 mm
Copyright: Alma Söderholm
Några bilder som jag tog idag. Hann fota LBn för ponny och sen den första 1 m klassen för häst. Har nog foton på säkert 80 ekipage. Kul var det att fota, men blev redigt trött i kroppen och i huvudet av att stå så fokuserad i flera flera timmar. Men imorgon är jag på at' igen!
 
Och herre min tid vad svårt det var att hitta dit! På något vänster hamnade jag i Berga istället för Smedby (Hej lokalsinne!) och när jag väl var i Smedby så gick jag av vid fel busshållplats och fick gå hur långt som helst, haha!
 
Har foton till försäljning så är Du intresserad av foton från idag, skicka iväg ett mejl! 30 kr/foto som skickas via mail. Kommer skriva ett inlägg senare ikväll/imorgon om hur Du beställer foton.

Sails

Nikon D7000 + Nikkor 18-105 mm

Latar mig i solen

Sitter ute med maja och solar. Äntligen kom sommaren!

Iron Man T-shirt

Jag ÄLSKAR min Ironman t-shirt! Den är så snygg. Jag hittade den på killavdelningen på New Yorker och superhjältenörd-jaget tog över. Så jag köpte den och en Captain America t-shirt till min bror i födelsedags present. Tror jag kommer sno den av honom ganska många gånger ;)
 
Som ni ser så har jag klippt lite i den, och det blev lite knas vid axlarna. Får ändra lite.

I Believe in your victory

This Will Destroy You - I Believe In Your Victory
 
Jag har nog gått och blivit lite kär i deras musik. Så fint!

Daydream Believer

Nikon D7000 + Nikkor 18-105 mm På bild: Elin P

Fota på Kalmar Hästsportklubb | Augustihoppet

Hej mina vänner!
 
På fredag går färden till Kalmar Hästsportklubb, eller Stall Just som det också kallas. Jag ska fota där (Surprise, surprise!). Kommer främst fota hästhoppningen, men ska försöka hinna med LBn i ponny också. Sen får jag se om jag åker dit resten av helgen också. Och om jag känner mig själv bra, så gör jag nog det.
 
Det var många som efterfrågade bilder från Superhelgen på Udden, vilket var jättekul! Och då skickade jag ut bilder gratis om jag hade några. Så blir det inte denna gången, utan den här gången vill jag ha lite betalt.
 
Om någon skulle vara intresserad av bilder då efter helgen, så kommer de skickas ut via mail, eller på posten på en cd-skiva. Beroende på hur man vill ha det.
 
Pris har jag inte fastställt än, men runt 30:-/bild.
 
Om ni redan nu skulle vara intresserade av foton under Augustihoppet, skicka iväg en kommentar här eller kontakta via mail. (se menyn). Skriv vilken klass ni ska hoppa, vilken dag. Namn på ryttare och häst, och gärna en liten beskrivning av hur hästen ser ut. (färg, tecken osv.)
 
Vill ni kolla igenom lite bilder så gå in under kategorin - Foto - Hästar.
 
 
Kommer skriva ett till inlägg med mer information senare.